Huoltoviikko Aronassa  22-25.11.2017

Loppusyksyinen huoltoviikko oli, kuten aiempinakin vuosina, kolmen päivän mittainen.  Keskiviikko-iltana  Aronaan ja lauantai-iltana takaisin Helsinkiin. Kolmessa päivässä tehtiin ne korjaus-, täydennys- ja huoltotyöt, jotka tällä kertaa olivat tarpeen.

Huoneisto on edelleenkin säilynyt ilahduttavan siistinä ja hyväkuntoisena. Tästä saavat kiitoksen siellä lomailleet Pamaus-veljet seuralaisineen. Matkan varrella on esitetty pyyntöjä ja toivomuksia, joilla oleskelua helpotettaisiin ja samalla parannettaisiin huoneiston viihtyvyyttä.  Niitä on mahdollisuuksien mukaan vuosien mittaan toteutettu, ja tuntuukin, että suurempia tarpeita ei juurikaan enää ole.

Tällä huoltokierroksella mm. parannettiin edelleen valaistusta niin makuuhuoneissa kuin keittiössä ja kylpyhuoneessa. Kattovalaisimista puhdistettiin taas kerran niihin kertynyt pöly ja lika, samoin imuroitiin ja pestiin lämpöpumput ja suodattimet.  Sähkötöiden kanssa on ylipäätään ollut vuosien mittaan paljon tekemistä. Polkupyörät huollettiin tulevan kevään ja kesän tarpeita ajatellen. Vanha tietokone korvattiin uudella, jotta erilaiset sillä tehtävät toiminnot sujuisivat entistä sutjakammin. Samalla päivitettiin myös tulostin. Tietokoneen yläpuolella ollut heiluvansorttinen hylly vaihdettiin uuteen, paremmin paikallaan pysyvään.

Lisäksi tehtiin kunnostusta monien pienempien asioiden osalta. Viimeisenä, vaikkakaan ei vähäisimpänä asiana, maksettiin myös huoneiston vastikkeet, jolloin lomailua voidaan taas huoletta jatkaa.

Kaiken kaikkiaan voidaan todeta, että paikat ovat pysyneet hyvin kunnossa, eikä mitään suuria korjauksia ollut tarpeellista tehdä.

Tällaisen käynnin ja tehtyjen huoltotöiden jälkeen on taas mukava toivottaa kaikki lomalaiset tervetulleiksi Aronan klubihuoneistoon. Samalla on hyvä muistuttaa, että huoneisto on kaikkien jäsenten käytettävissä ja lomailu Italiassa on virkistävä kokemus myös syys- ja talvisaikaan. Silloinhan myös viikkovuokra on alhaisimmillaan ja vapaita viikkoja on hyvin saatavissa.

Työläisinä matkalla olivat allekirjoittaneen lisäksi Paalun Pentti ja Joenpolven Pertti.

 

Risto Manninen

Aronan isäntä/Capo di Arona

 

 
Seuran jäsenien käyttäjätunnus on "kirjautunut" (ilman lainausmerkkejä)

“Pamaus meitä yhdistää ja karjalainen sukupuu.
Kyllä kelpaa rintaa ryhdistää, kun Veljet kokoontuu..."
Tulevat tapahtumat:
Tällä hetkellä ei tulevia tapahtumia.