Fuengirolan klubihuoneisto

 

AJANKOHTAISTA: Fuengirolan huoneistoa kohennettiin tammikuussa (klikkaa tästä)


Täysin varusteltu klubihuoneisto Espanjan Aurinkorannikolla

Pamaus Seura hankki keväällä 2019 Espanjan Aurinkorannikolta Fuengirolan kaupungista klubihuoneiston jäsenten käyttöön. Klubihuoneisto on kolmas laatuaan Aronan ja Viipurin lisäksi ja sen arvioitiin ennen kaikkea tarjoavan mahdollisuuden nauttia ympärivuotisesta auringosta ja lämmöstä. Huoneistoa korjailtiin ja varustettiin lomailua varten alkukesästä ja otettiin koekäyttöön heinäkuun puolessa välissä 2019. Huoneiston osoite on Avenida Acapulco 12.

Huoneistossa on olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö ja apukeittiö, kaksi wc/kylpyhuonetta ja parveke. Vuodepaikkoja on tällä hetkellä neljälle, lisäksi viides olohuoneen vuodesohvalla. Keittiö on täysin varusteltu ja astiasto on riittää kuudelle hengelle. Makuuhuoneissa ja kylpyhuoneissa on tarvittavat liinavaatteet. Olohuone ja makuuhuoneet on varustettu ilmalämpöpumpuilla. Huoneistossa wifi. Pihalla on taloyhtiölle kuuluva uima-allas, joka on käytössä läpi vuoden. Välimeren rannalle on matkaa alle kilometri. Käytettävissä on lisäksi huoneistoon kuuluva, taloyhtiön pihalla sijaitseva autopaikka.

Huoneisto sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, kerrostalossa rauhallisella paikalla. Lähistöllä on mm. ruokakauppa, apteekki, useita kahviloita ja ravintoloita ym. kaupallista tarjontaa. Fuengirolan ns. vanhaan kaupunkiin on matkaa vajaat pari kilometriä. Keskustan ulkopuolella on isompia kauppakeskuksia. Koko kaupunki ympäristöineen huokuu espanjalaista kulttuuria jaelämän menoa.

Pamaus Seuran uusi klubihuoneisto Fuengirolassa tarjoaa hienon mahdollisuuden monenlaiseen lomailuun. Tarjolla on aurinkoa ja hiekkarantaa, rauhallista oleskelua omalla altaalla, kahviloita ja ravintoloita, kävelyä ja katselua, kaiken kaikkiaan rentoja ja miellyttäviä päiviä kauniissa ympäristössä ja lämpimissä olosuhteissa.

Siirry Varaus-sivustolle,
jossa voit tehdä varauksen ja tarkastella
varaustilannetta ja -ehtoja.

VARAAMAAN >>

Katso kuvia huoneistosta

KUVAGALLERIAAN >>

Lue lisää Fuengirolasta ja Espanajan aurinkorannikosta

FUENGIROLA >>