Huoltoviikon raportti syksy 2018

Huoltoviikon raportti syksy 2018

Huoltoviikko Aronassa  21-24.11.2018

Loppusyksyinen huoltoviikko oli, kuten aiempinakin vuosina, kolmen päivän mittainen.  Keskiviikko-iltana  Aronaan ja lauantai-iltana takaisin Helsinkiin. Kolmessa päivässä tehtiin ne korjaus-, täydennys- ja huoltotyöt, jotka tällä kertaa olivat tarpeen.

Huoneisto on edelleenkin säilynyt ilahduttavan siistinä ja hyväkuntoisena. Tästä saavat kiitoksen siellä lomailleet Pamaus-veljet seuralaisineen.

Tällä huoltokierroksella mm. tarkastettiin taas kerran valaisimet ja puhdistettiin kertynyt pöly ja lika.  Kuten ennenkin imuroitiin ja pestiin lämpöpumput ja suodattimet.  Lattiakaivot tarkastettiin ja puhdistettiin. Polkupyörät huollettiin tulevan kevään ja kesän tarpeita ajatellen. Viime vuonna hankittu tietokone sekä modeemi päivitettiin ja testattiin, myös asennettiin uusi virusturvaohjelma. Kirjahyllyyn kertynyttä aineistoa, kirjoja ja painotuotteita kevennettiin samalla kun arvioitiin eräitä parannuksia huoneiston sisustukseen.

Lisäksi tehtiin kunnostusta monien pienempien asioiden osalta. Viimeisenä, vaikkakaan ei vähäisimpänä asiana, maksettiin myös huoneiston vastikkeet, jolloin lomailua voidaan taas huoletta jatkaa.

Kaiken kaikkiaan voidaan todeta, että paikat ovat pysyneet hyvin kunnossa, eikä mitään suuria korjauksia ollut tarpeellista tehdä.

Tällaisen käynnin ja tehtyjen huoltotöiden jälkeen on taas mukava toivottaa kaikki lomalaiset tervetulleiksi Aronan klubihuoneistoon. Samalla on hyvä muistuttaa, että huoneisto on kaikkien jäsenten käytettävissä ja lomailu Italiassa on virkistävä kokemus myös syys- ja talvisaikaan. Silloinhan myös viikkovuokra on alhaisimmillaan ja vapaita viikkoja on hyvin saatavissa.

Työläisinä matkalla olivat allekirjoittaneen lisäksi Paalun Pentti ja Joenpolven Pertti.

Samaan aikaan olivat Aronassa myös Pamaus-seuran edustajina Pekka Pinomaa ja Timo Pellikka. He olivat lahjoittamassa Aronan kaupungille Suomen lippua, joka saa paikan rantakadun lippurivistössä 15 muun EU-maan lippujen rinnalla.

 

Risto Manninen
Aronan isäntä/Capo di Arona

Kuvat: Pentti Paalu