Pamaus-seuran 125-vuotis juhlaviinit nyt myynnissä!

Pamaus-seuran 125-vuotis juhlaviinit nyt myynnissä!

TILAUKSET: http://carsin.com/product-category/pamaus-viinit/

PAMAUS Blanc Sec 2012

Rypälelajikkeet: Semillon 69%, Sauvignon Blanc 25% ja Sauvignon Gris 6%.Alkoholi: 12,5%

Tekniset tiedot: Viini on kypsynyt terästankeissa 6-8 kuukauden ajan.

Tyyli: Viinin tuoksu on hedelmäinen ja sitruksinen, muistuttaen myös mm. karviaisten ja raparperin aromeja. Leveä maku saa ryhtiä hedelmähapoista, jotka nostavat veden kielelle. Suutuntuma on suhteellisen runsas ja täyteläinen. Viini jättää nielua lämmittävän harmonisen jälkivaikutelman.

Suositus: Mainio viini aperitiiviksi, aromaattisten ja runsaiden salaattien, kuten Nizzan salaatin tai vuohenjuustosalaatin kera. Erinomainen viini myös kala- ja äyriäisruokien seuraan.

Hinta: 66 euroa / 6 pullon laatikko

PAMAUS Cuvée Noire 2011

Rypälelajikkeet: Merlot 75%, Cabernet Franc 12%, Malbec 8%, Petit Verdot 3% ja Carmenere 2%

Alkoholi: 14,5%

Tekniset tiedot: Viini on kypsynyt tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan.

Tyyli: Viini on tyyliltään klassinen Bordeaux’n alueen punaviini. Sen mehevästä tuoksusta voi aistia luumua, mustaherukkaa ja paahteisuutta sekä hentoa savuisuutta. Täyteläisen mehevä maku on jäntevä ja siitä erottuvat marjaiset vivahteet, jopa kahvin ja nahan aromit. Intensiivistä suutuntumaa ryhdittävät eloisat hapot ja pehmeän kypsät tanniinit. Viini voidaan hyvin nauttia jo nyt, mutta se kehittyy varastoinnin myötä vielä 5-8 vuoden ajan.

Suositus :Erinomainen viini mehevien liharuokien, kuten grillatun entrecôten tai muiden pihvien kera. Viini toimii mainiosti myös runsaiden pataruokien kumppanina sekä täyteläisten ja kovien juustojen, kuten ranskalaisen Comté-juuston kanssa. Viileinä iltoina tämä viini pitää varmasti lämpimänä, niin maaseudulla kuin kaupungissakin.

Hinta: 120 euroa / 6 pullon laatikko

PAMAUS Liquoreux 2010 (0,375 L)

Rypälelajikkeet: Semillon 100% Alkoholi: 13,5%

Tekniset tiedot: Viini on poimittu käsin jalohomeisista Semillon –rypäleistä ja se on käynyt ja kypsynyt tammitynnyreissä n. 18 kuukauden ajan

Tyyli: Aromikkaassa tuoksussa on runsaasti karamellisoidun ananaksen ja kuivattujen hedelmien aromeja. Näitä hedelmäisiä piirteitä sävyttävät reilu hunajaisuus, makea mausteisuus ja hento karvasmantelin makumaailma. Aromeiltaan tuoksua seuraava maku on makea ja täyttää intensiivisyydellään suun. Maussa on erotettavissa lisäksi makeita mandariinin ja appelsiinimarmeladin sävyjä. Tuntuvan makea maku ryhdittyy reilun hapokkuuden ansiosta ja näin kokonaisuus on makeudesta huolimatta hyvin tasapainoinen. Viini jättää erittäin pitkään maistuvan, kuivattua aprikoosia ja karvasmantelia muistuttavan, hieman paahteisenkin jälkivaikutelman. Viini on nautittavissa jo nyt, mutta intensiivisen makeuden ja reilun hapokkuuden ansiosta voit varastoida viiniä vielä vuosia- jopa vuosikymmeniä.

Suositus: Suosittelemme viinille aromikkaita hedelmäisiä jälkiruokia, kuten omena- tai aprikoosipiiraita. Mahtava yhdistelmä myös kermaisen ja suolaisen Roquefortin –tai muun sinihomejuuston kera.

Hinta: 150 euroa / 12 pullon laatikko

Kaikki viinit on varustettu PAMAUS ry:n juhlavuoden etiketeillä. Kyseisiä viinejä on myynnissä erittäin rajallinen määrä ja ne myydään tilausjärjestyksessä. Hinnat sisältävät viinin, verot ja yms. viranomaismaksut arvonlisäveroineen. Hintoihin lisätään kuljetuskustannukset 30 euroa / tilaus tilausmäärästä riippumatta.

Lisätietoja:

Jukka Orasjärvi

S.A.R.L. Carsin Wines

Melkonkatu 24, 00210 Helsinki

Puh. 0400-852 850 tai E-mail:

jukka.orasjarvi@carsin.com